BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

26 de juliol de 2012

La Cucafera de Tarragona

La Cucafera de Tarragona està vinculada al Barri del Port donat que l'any 1991 l'Associació de Veïns del Port la va recuperar i des d'aleshores està cedida a aquesta entitat veïnal que al 2002 va impulsar la versió Infantil, la Cucafereta.

Hi ha referències de la Cucafera tarragonina original en època medieval. És una barreja entre drac, tortuga i cocodril, llença caramels per la boca i es vincula amb la llegenda de Santa Marta i les tarasques.

És un dels elements del bestiari tarragoní més antics tot i que també un dels últims en recuperar-se. és la bèstia de majors dimensions i portada per més persones, concretament 7 portadors.

T'animem a conèixer més detalls, la seva història, llegenda, la colla, notícies, vídeos, fotos i molt més a la web-blog de la Cucafera que hem creat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :