CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de setembre del 2012

Els Gegants del Barri del Port desfilan esta tarde en la 'Arrencada de Gegants' de Santa Tecla 2012


(En català -aquí-)

Esta tarde a las 19.30h tres cohetes darán aviso en la Plaça de la Font del inicio de la 'Arrencada de Gegants' de Santa Tecla 2012. El desfile contará con los Gegants, cabezudos y bruja del Barri del Port junto a otros muchos de los distintos barrios y calles de la ciudad.

El orden es el siguiente: Gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciudad o del Cós del Bou, nano el Caleto del Cós del Bou, Gegants Vells y Nous y Nanos del carrer de la Merceria, Gegants Vells y Nous y Nanos de Torreforta, Gegants, Nanos y Bruixa del Barri del Port, Nanos del Club Maginet, Nanos de l’Associació de Veïns Verge del Carme, Nanos de la Garrotada, Gegants del Serrallo, Gegants del Casc Antic, Gegants y Nanos del Col·legi del Sagrat Cor, Gegants y Nanos del Col·legi Sant Domènec, Gegants del Miracle, Nanos de la Unió de Sant Pere i Sant Pau, Gegants de la Pl. Sant Miquel, Gegant Bartolo de l’Esplai Sant Fructuós, el nano Guillem de la Guàrdia Urbana, els Gegants del Passeig Torroja, la Geganta Cristineta i el nano escolà Magí de l’Associació de Veïns Maria Cristina i voltants, Gegants Espineta i Cargolí, Gegants de l’Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau y els capgrossos la Nineta y l’Ivori del Club dels Tarraconins, grallers, timbalers, y  las bandas de música.

Itinerario: Pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova (coca central), c. Sant Agustí, c. Portalet y nuevamente Plaça de la Font, donde a las 20.45h tendrá lugar el baile de todos los Gegants a ritmo del popular paso doble Amparito Roca interpretado por las bandas de música.