CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 d’octubre del 2012

El Barri del Port, un barri afectat també pels individus que orinen al carrer



La Guàrdia Urbana pone 4 multas a la semana por orinar en la calle


Així titula el Diari de Tarragona un article sobre el problema que alguns individus ocasionen a l'orinar a la via pública i que també afecta al Barri del Port. 

La publicació explica aquest divendres que cada dos dies una persona és multada per la Guàrdia Urbana per aquest motiu a Tarragona. Durant el 2010 es van posar 180 denúncies, xifra que va baixar a 142 en 2011, éssent durant les festes de Sant Magí i Santa Tecla quan el problema augmenta i destaca entre els carrers i cantonades de la ciutat. 

Diari de Tarragona ha parlat també amb José Ruiz, president de l'Associació de veïns del Barri del Port, qui declara que "la zona pateix el problema des de fa temps". Recordant que en la reunió mantinguda el dijous de la setmana passada entre els veïns i l'alcalde Ballesteros, "una de les queixes va ser precisament la proliferació dels orins, principalment els divendres i els dissabtes, quan la gent i especialment els joves surten més". 

Ruiz indica que la problemàtica es dóna amb major intensitat als carrers Pau del Protectorat, Cartagena, Rebolledo i Apodaca. En aquest últim cas "orinen bàsicament els joves que a les sis del matí tornen del Port Esportiu, i quan els crides l'atenció, no fan cas", assevera el president veïnal. 

El Diari indica que hi ha veïns de Tarragona que han recopilat fotos de fins a 60 individus orinant en la mateixa nit. 

Al següent vídeo gravat per un veí del Barri del Port fa alguns anys i pujat a Youtube pot veure's aquest problema a més de gresca, xivarri i accions incíviques:




Si algun altre veí o veïn vol/pot recollir aquesta problemàtica ja sigui en foto o vídeo, pot enviar-la com denúncia per ser mostrada mitjançant el correu: blogbarridelport@hotmail.com