CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de març del 2013

Múltiples destrosses i vandalisme al Pas Soterrat de la Plaça dels Carros



El Pas Soterrat de la Plaça dels Carros ha estat víctima del vandalisme despiadat d'algun grup de delinqüents que amb afany de diversió i falta de respecte, civisme i educació s'han dedicat a pinturrejar les parets de l'equipament, trencar les rajoles i fins i tot una càmera de video-vigilància tal com es pot apreciar a les fotografies.


Amb aquest panorama s'han trobat els diversos usuaris que han transitat aquest indret aquest últims dies. Pares amb fills, ciclistes, esportistes i altres ciutadans que en el seu pas han lamentat "que les coses durin dos dies" i la "poca vergonya" d'alguns individus amb "allò que és de tots i que paguem tots". D'altra banda, les escales mecàniques segueixen presentant problemes de servei i es troben freqüentment paralitzades.

Tot i que en menor mesura, el Pas Soterrat ja havia patit actes vandàlics una setmana després de la seva inauguració al mes de desembre (veure).


Segons el 'Diari de Tarragona', l'Ajuntament tarragoní va gastar l'any passat un total de 464.773 euros en subsanar i reparar les conseqüències del vandalisme a la ciutat, el que suposa un cost de 1.200 euros al dia. En netejar pintades per exemple, el consistori inverteix 66.000 euros anuals.