CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de març del 2013

Veïns del Barri del Port en contra de Ràdio Tele Taxi Tarragona per molèsties


No volen que es doni llicència donat que l'antena provoca "interferències, càncer, parkinson i alzheimer"


La delegació tarragonina de Ràdio Tele Taxi, situada al Carrer Barcelona, 11, del Barri del Port, està causant enemistats veïnals per la seva antena instal.lada al terrat de l'edifici.

278 pisos de nou comunitats diferents s'oposen a que l'Ajuntament doni llicència a l'emissora de Justo Molinero que va comunicar l'inici d'activitats en aquest local el 31 de març del 2012 amb un pagament de 771'6 euros de tassa. En demanar la llicència mediambiental l'Ajuntament va comunicar-ho als veïns el 15 de novembre del passat any per si volien presentar al.legacions en contra.

Entre les presentades es fa referència a que les emissions poden produir "càncer de pell, urticària, herpes, tumors cerebrals, alzheimer, esclerosis múltiple, parkinson, visió borrosa o múltiple, enfermetats coronaries i renals..." a més d'interferències en el senyal de televisió.



Ràdio Tele Taxi nega que l'antena provoqui radiació. Es transmet la senyal dins dels límits legals per radio a una antena situada en la terrassa de l'Hotel Imperial Tàrraco que la remet a la Mussara que connecta amb la red de transport d'alta capacitat.

El director de Comunicació de Ràdio Tele Taxi, Miquel Miralles, detalla que "vam tenir que reparar la façana, instal.lar aire condicionat i altres coses, gràcies a les reparacions els veïns poden veure més canals". També que cansat del conflicte veïnal podrien presentar una querella contra els veïns.

Font: diaridetarragona.com