CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de maig del 2013

El Club Social 'La Muralla' del Barri del Port rebrà la recaudació de la preestrena de 'Fill de Caín' divendres al Teatre Tarragona

(En castellano -aquí-)


José Coronado present a l'acte

Aquest divendres el Tetare Tarragona acollirà a les 22h  la preestrena de l'esperada pel.lícula 'Fill de Caín' del director tarragoní, Jesús Monllaó rodada a la ciutat. 

L’acte comptarà amb la presencia del director i alguns dels principals actors i actrius del film com José Coronado, Julio Manrique i Maria Molins, entre altres, alguns d'ells tarragonins, amb una entrada festiva al Teatre.

L'entrada a preu mínim de 10€ donarà a l'esdeveniment un caire solidari ja que la recaudació total anirà destinada a l’Associació Ment i Salut la Muralla, del c/Sant Miquel del Barri del Port.

A partir del proper 31 de maig 'Fill de Caín' es podrà veure a tots els cinemes de l’estat espanyol. Totes aquelles persones que vulguin assistir a la projecció hauran de recollir la seva entrada els dies 9 i 10 de maig a les taquilles del Metropol en horari de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Un cop recollida l’entrada, aquesta s’haurà d’ensenyar el 10 de maig a l'arribar al Teatre.



Font: tarragona.cat