CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de juny del 2013

El Pas Soterrat suposarà enguany més facilitat i seguretat per anar a veure els Focs Artificials des del Miracle la propera setmana


La propera setmana, dies 3,4,5 i 6 de juliol, tindrà lloc el 23è Concurs de Focs Artificials de Tarragona des de la Punta del Miracle a les 22.30h.

Aquest esdeveniment compta amb uns 60-80.000 espectadors diaris i es podria dir que la meitat o major part ho fan des del Passeig del Miracle o la platja. Això significa que hi ha gran afluència de gent que passen pel que fins ara era el Pas a Nivell de la Plaça dels Carros, ara Pas Soterrat per a vianants.

Aquest punt del Barri del Port connecta la ciutat amb la Zona Portuària, el Passeig i Platja del Miracle. Fins ara un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana controlava el pas de persones aquestes nits especials donada la perillositat que suposava travessar la via de tren amb els temps i esperes que el semàfor marcava tant per a vianants com per a vehicles i que alguns usuaris no ho respectin. 

L'any passat aquest espai en obres va quedar tallat per evitar problemes i accidents. Enguany, ja enllestit des del passat mes de desembre, el Pas Soterrat esdevindrà una millora en seguretat i facilitat per poder arribar a l'altre cantó de la via sense problemes ni esperes. Això sí, només per a vianants donat que els vehicles hauran de seguir-ho fent per l'entrada del Pont de la Petxina del Serrallo mitjançant el Carrer Pere Martell.




  • Dimecres 3 de juliol - Pirotècnia Focs d'Artifici Europlà (València)
  • Dijous 4 de juliol - Pirotècnia Gironina
  • Divendres 5 de juliol - Pirotecnia Valenciana
  • Dissabte 6 de juliol - Euro Bengale SARL