CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de juny del 2013

L'acusat de matar la dona del Carrer Caputxins es declara innocent i vincula al fill d'aquesta

(En castellano -aquí-)

Trasllat de Souza al judici. Foto: ACN

Tal com hem avançat (veure), aquest matí s'ha dut a terme el judici contra el presumpte assassí de matar la seva exparella al Carrer Caputxins del Barri del Port fa any i mig.

Segons l'ACN, Amir Simplicio De Souza, de 55 anys, ha negat haver entrat a la casa de la seva excompanya Maria Rosa M.G., de 42 anys, la nit del 7-8 de gener de 2012, quan portaven ja dos mesos distanciats, i haver-la matat a ganivetades.

Souza durant el judici. Foto: ACN

Declara que el fill pegava a la mare


Afirma que es va assabentar dels fets a comissaria un cop va ser detingut. Declara que aquella nit estava amb el fill de la víctima a un pis de Torreforta i que aquest va sortir a comprar cervesa i ell es va quedar dormit. Assenyala que el jove és agressiu i que pegava a la mare. Molts cops aquesta es tancava a la habitació amb por ja que aquest foradava parets i portes amb un ganivet.

Souza també ha estat acusat d'abusar de la filla de la víctima quan era menor i subministrar marihuana al fill d'aquesta, tots dos d'una parella anterior. La fiscalia i les acusacions sol·liciten penes de 20 anys de presó.

Font: ACN