CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juliol del 2013

El Blog del Barri del Port cel.lebra el seu 1er Aniversari amb un Sorteig de Regals durant les Festes del Barri 2013


-Clica AQUÍ i PARTICIPA!!-




Amb la col.laboració de la Ferreteria Bonasa i Silva Editorial


El proper 26 de Juliol aquest Blog sobre el Barri del Port de Tarragona cumplirà el seu 1er Aniversari. Va ser precisament l'estiu passat quan va néixer amb l'objectiu d'informar sobre les Festes del Barri i fomentar un espai a la xarxa on publicar i difondre la seva actualitat i història.

Per cel.lebrar-ho aquest blog ha tractat de buscar col.laboració mútua amb els diversos comerços i establiments del Barri per tal de dur a terme un Sorteig de Regals amb les seves aportacions.

Tot i l'esforç, tan sols la 'Ferreteria Bonasa'  i 'Silva Editorial' han volgut per ara participar, fent mostra de la seva amabilitat i generositat. Seran aquestes dues empreses, amb les que el Blog es mostra agraït, qui aportaran els regals del sorteig i a qui a partir d'ara sel's recolzarà publicitàriament, establint una relació mútua de col.laboració. No obstant, el Blog desitja i confia que la resta de comerços s'animin i es sumin en altres ocasions donat que és primordial ajudar i fomentar el comerç del propi barri.


Regals per als seguidors del blog i veïns


El Blog del Barri del Port durà a terme el Sorteig de Regals durant alguns dels actes de les XXIV Festes del Barri els dies 12 i 13 de Juliol com són la Xocolatada i Sardinada Popular, el Sopar a la Fresca i les dues Revetlles d'Orquestra de les dues nits. També Sorteig Infantil durant els Inflables i Piscina Infantils.

ELS PREMIS:

Ferreteria Bonasa (Carrer Sant Miquel, 12) aporta:

-Una fantàstica atornilladora



-1 val de descompte del 25% (excepte ofertes, promocions i liquidacions amb caducitat fins al 30.09.2013)

-1 val de descompte del 25% (excepte ofertes, promocions i liquidacions amb caducitat fins al 30.09.2013)


Silva Editorial (Carrer Nou de Santa Tecla, 14) aporta:

-Un total de 27 llibres i dos cd's de música:



3 llibres de 'Josep Fèlix Ballesteros: Home, ciutadà i polític' de Carles Gonsálvez, 'Viatge a la història d'Europa' de Lluís Recasens Colom, 'Epigrafías' de Manuel Rivera Moral, 'La reliquia musulmana del Cister' i 'El poder transformador del fracaso' de Jesús A. Mármol, 'Luz de Silencio' d'Eusebio Ruiz, 'Tot és lleuger' i 'Com qui cus la gavardina de la mort' de Francesc Valls-Calçada, 'Dies estranys' de Samuele Arba, 'La Foscor' de Grup Interferències, 'El mito de la taberna' i 'No sólo de pan vive el hombre' d'Enrique Gómez León, 'La decisión de Naufragar' de Tertulia de poesía Mediona 15, 'Flors de Sal' de Conxita Jiménez i fotografies de Jordi Amenós, 3 llibres de 'Teatre per a nens i no tan nens' de Vicenç Cañón, 2 llibres de 'Aforo completo' de Òscar Ramírez Dolcet, 'Lorca, la incògnita visita' de Josep Maria Rosselló, i 'La boja història de l'aigua a Tarragona' de Napi.

També 3 llibres de 'Los Misterios de El medol' amb contes i dibuixos per pintar per als 3 guanyadors del Concurs de Dibuix Infantil, els cd's: 'Nadales amb Swing' de Joan Moliner i Conrad Setó i 'Pica Rops' que seran sortejats entre els nens i nenes durant la Piscina i Inflables Infantils junt amb el llibre 'La nena del Carrer del vent' també per llegir i pintar.

Bases per participar:


Formaran part del Sorteig de Regals:

-Aquelles persones que siguin seguidores de la Plana Facebook del Blog del Barri del Port clicant 'me gusta' i a la vegada també cliquin 'me gusta' i comparteixin al seu mur La imatge Promocional del Sorteig de Regals (publicat al facebook del blog) fins dijous 11 de juliol a les 20h.


-Els seguidors Twitter que facin Retweet de la mateixa imatge també optaran als premis.

-També aquells que assisteixin als actes i sortejos en persona durant les festes i que sense participar a Facebook escriguin el seu nom i cognom a una butlleta que s'introduirà a l'urna del sorteig, com es farà en el cas del Sorteig Infantil (urna diferent).

-Els regals es repartiran de forma aleatòria. Es dirà primer quin regal es sorteja i desprès sortirà el nom de la persona premiada. 

Entrega dels premis:


Els premiats es donaran a conèixer en cadascun dels sortejos. Els que estiguin presents durant el sorteig rebran al moment el regal i es faran foto. També es publicarà el llistat de premiats al blog posteriorment a les festes. Aquells que no estiguin presents al sorteig i resultin premiats podran anar a recollir el seu regal a l'Associació de Veïns del Barri del Port al Carrer Reial, 9 Baixos.

IMPORTANT: Caldrà mostrar el DNI per comprovar l'identitat del premiat i poder-li fer entrega del seu regal.

*Aquells premiats assistents als sortejos que rebin un regal (llibre) que no sigui del seu gust podran retornar-lo i la butlleta amb el seu nom tornarà a la urna. Això no garanteix que surti novament premiat  o que li toqui un del seu agrat. Altre opció és poder-lo regalar a algun amic o familiar.