CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de juliol del 2013

Tanca "temporalment" el Supermercat Dia del Barri del Port al Carrer Ferrer i Duran

(En castellano -aquí-)

Supermercat Dia del Barri del Port tancat. Foto: Blog Barri del Port


Alguns dels veïns del Barri del Port s'han trobat tancades les portes del Supermercat Maxi Dia del Carrer Ferrer i Duran (entorn als Jardins Vapor i Chartreuse) des de fa a prop d'una setmana. 

Tot i que el tancament podria ser degut a vacances, no hi ha cap cartell que així ho indiqui a les parets o persianes de l'establiment. La realitat no és un altre que la mateixa que ha fet tancar altres establiments del Barri últimament com el Restaurant 'Cañas y Tapas' (veure), la crisi.

Aquest Supermercat franquiciat no ha pogut continuar endavant i s'ha vist obligat a abaixar la persiana, sense remuntar. Ja feia temps que molts clients es venien queixant per la falta d'existències de molts productes i una mala gestió i serveis.

L'establiment, abans estava ubicat en un local de dimensions més petites just a la Plaça dels Infants on posteriorment amb el trasllat es va instal·lar Schlecker, de la mateixa empresa, i ara una fruiteria.


Tancat també el Dia del Carrer Gasòmetre


El Supermercat Dia més proper al Barri del Port es troba al Carrer Gasòmetre on casualment les persianes també fa dies que es troben tancades. En aquest cas un cartell comunica 'Motius personals' com a causa del tancament.

Supermercat Dia del Carrer Gasòmetre tancat. Foto: Blog Barri del Port

Tot i així la web dels Supermercats Dia ja marca que tots dos establiments estan ''temporalment tancats" i marca com a data d'obertura el desembre de 2013.



(clica sobre la imatge per ampliar)