BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

2 d’agost de 2013

El Barri del Port valora positivament que s'hagi reduït la presència de paneroles aquest estiu tot i que no de coloms

(En castellano -aquí-)

Les tasques de desinfecció i desratització de l’Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa), contractada per l'Ajuntament de Tarragona, estan resultant efectives aquest estiu amb una important reducció del nombre de paneroles pels carrers del barri, així com rates, respecte l'estiu de l'any anterior.

El Barri del Port, un dels més afectats per aquest tipus de plagues, ha notat aquesta visible millora tal com reconeix el president de l'A.V.V del Port José Ruiz que declara que "Pràcticament aquest estiu les paneroles no són motiu de queixa del veïnat. S'ha observat una gran millora en l'efectivitat de les tasques per combatre aquest problema". 

I es que Ematsa ha vist incrementat enguany el nombre de treballadors i de recursos amb tècniques punteres, innovadores i preventives.

No és el cas de la presència de coloms al barri on la població d'aquestes aus és major que a la resta de la ciutat per la proximitat amb el Port, i les conseqüències que aquests ocasionen en els edificis, places i carrers segueixen essent una problemàtica important no resolta, tot i que estaven previstes noves actuacions per tal de millorar el problema (veure)