BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

23 d’agost de 2013

El Carrer Apodaca i Plaça dels Carros seran finalment zona verda d'aparcament enlloc de blavaSegons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, l'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona, en el marc d'estudi i valoració sobre la regulació de les places d'aparcament en el Sector 3, que inclou el Barri del Port entre la Part Baixa, ha decidit finalment que el Carrer Apodaca i Plaça dels Carros, siguin zona verda d'aparcament.

Mapa actualitzat amb la previsió definitiva. Per: Blog Barri del Port.
 -Clica a sobre per ampliar-

La previsió inicial presentada als veïns  el passat 26 de juliol (veure) era que fossin zona blava. Aquest canvi afavorirà als residents per a qui a efectes de pagament els hi costarà 0'40€/dia mentre que als no residents sí que funcionarà com a blava amb cost 1'10€ una hora, 2'90€ dues hores. Amb el mateix objectiu s'estan actualment substituint les places blaves del Barri Verge del Carme per verdes.

Sí serà zona blava la meitat del Carrer Nou de Sant Magí per la seva proximitat a zones comercials i centre. Finalment tots els carrers propers a l'Estació Renfe també quedaran regulats, En aquest cas amb zona verda.

Mentre no hi ha data prevista per implantar la regulació de la zona 3, els Carrers Dr.Zamenhof i Caputxins, pertanyents al Barri del Port, seran els primers en ser pintats de verd aprofitant les tasques de pintura que es duen a l'eixample sud, proper a la zona.

La resta del barri també serà de zona verda excepte l'area del Carrer del Mar i Lleó que junt amb els trams de carrer perpendiculars fins al Reial serà zona taronja: per residents mateixa tarifa que la zona verda i a la resta 1€/dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :