BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

5 de setembre de 2013

Pizzeria La Scala, del Carrer Apodaca, un altre negoci que tanca al Barri del Port

(En castellano -aquí-)

Pizzeria Scala del Carrer Apodaca amb les portes tancades.

El Restaurant s'ha traslladat al Centre


Si fa uns mesos 'Cañas y Tapas' tancava portes al Carrer Apodaca, ara la Pizzeria La Scala del mateix carrer també ho ha fet. En aquest cas el restaurant s'ha traslladat fa un mes a un altre local del Centre.

No són els únics negocis que abandonen el barri, temps enrere va tancar el Supermercat Dia, el Forn de Pa Bessora, la Farmàcia del Carrer Reial i la Merceria de c/Rebolledo.

Precisament per tal d'afavorir el comerç del  Barri del Port i evitar aquest tipus de notícies, l'A.V.V del Port ha sol·licitat la reordenació de places d'aparcament per tal que aparcar a la zona sigui més fàcil i per tant el barri tingui més visites. 

1 comentari:

  1. Mentre l'Ajuntament no faci cap pla de millora de tot el barri, aquestes notícies seran habituals... Per moltes zones d'aparcament que hi hagin, si la zona està degradada, els possibles clients no vindran.

    ResponElimina

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :