CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de febrer del 2014

Tres persones detingudes aquest migdia al Carrer Reial per venda d'heroïna

Moment de la detenció al Carrer Reial. Foto: cedida per la Guàrdia Civil

Fa menys d'una hora que s'ha produït una operació policial al Carrer Reial del Barri del Port de Tarragona per part de la Guàrdia Urbana i Civil, informa Tarragona Ràdio.

S'ha desmantellat un punt de venda d’heroïna just davant de l'Associació de Veïns amb un tall del carrer i la detenció dels responsables d’aquest punt de venda, un home i dues dones. 

Els cossos policials han intervinguts uns 20 grams d’heroïna en l’escorcoll domiciliari, a banda d’altres objectes. Els detinguts passaran properament a disposició judicial.

Moment de l'operació oficial. Foto:  web Tarragona Ràdio
Actualització a les 15h: Font policials informen que els detinguts d'entre 24 i 28 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona. La recerca es va iniciar a la fi del mes de gener, quan va ser detectat un important nombre de visites diàries a un domicili del carrer Reial de Tarragona. De les recerques realitzades es va poder comprovar com assíduament era visitat el domicili per persones consumidores de substàncies estupefaents i el consum de les mateixes es realitzava possiblement a l'interior de l'edifici.

Sobre les 11’00 hores d'avui es va establir un dispositiu conjunt de Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana a fi d'explotar la informació recaptada en la recerca, quan el Jutjat d'Instrucció número 5 va autoritzar l'entrada i registre del domicili. En aquest moment es trobaven a l'interior de l'habitatge tres persones que van ser detingudes, localitzant una quantitat indeterminada de substància estupefaent, pel que sembla heroïna, disposada en dosi per a la venda, així com diners en bitllets de diferent valor previsiblement obtingut de la venda de la substància. Els detinguts en unió del gènere intervingut seran posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número sis de Tarragona.