CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de maig del 2014

Un vehicle de la Generalitat s'ha incendiat aquesta matinada a la cantonada del carrer Pau del Protectorat amb Plaça dels Carros

Una imtge del vehicle calcinat aquest matí.
Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Entorn de les 5.30h d'aquesta matinada s'ha incendiat un vehicle del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya estacionat al costat de les dependències, al carrer Pau del Protectorat cantonada amb Plaça dels Carros, al Barri del Port de Tarragona.

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, els Bombers han rebut avís a les 5.50h, es tracta d'un Seat León i ha quedat calcinat el motor i les rodes davanteres com es pot veure a la imatge. Els Mossos investiguen ara les causes del sinistre. Si es tracta d'un problema del mateix vehicle o bé causes intencionades per vandalisme.

L'incendi es va produïr al carrer Pau del Protectorat.
Foto: Blog Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Pau del Protectorat és l'epicentre de l'oci nocturn de la Part Baixa encara que aquest dilluns no fos un dia habitual de festa entre joves. També caldrà esbrinar si hi ha relació amb la crema de dos contenidors que també van haver d'apagar els bombers ahir entorn de les 11.30h de la nit a Rambla Nova i Ramón y Cajal amb pocs minuts de diferència.