CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de juliol del 2015

Vídeo: Les XXVI Festes del Barri del Port s'omplen de carnaval amb l'exhibició de l'Escola de ball Nou Ritme

Comparsa Nou Ritme fent entrada a les festes del
Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port
L'Escola de Ball Nou Ritme va oferir divendres una espectacular exhibició de ball durant les XXVI Festes del Barri del Port omplint de carnaval i disbauxa el carrer Sant Miquel i deixant bocabadats a tots els assistents.
L'exhibició va comptar amb èxit d'assistencia. Foto: Blog Barri del Port

Va ser una de les sorpreses de les festes d'enguany. Ningú esperava que els membres d'aquesta escola ubicada al carrer Reial,54 del barri, arribarien lluint la seva comparsa de carnaval amb què enguany han representat amb èxit el seguici del Rei Carnestoltes per haver guanyat el carnaval de l'edició anterior.

El carrer Sant Miquel es va omplir de carnaval. Foto: Blog Barri del Port

Plomes, color, ball, música i talent van ser els ingredients de l'espectacle dirigit per Marc Pedraza i els seus alumnes de diversos estils i edats. El carrer Sant Miquel, epicentre de la festa, va comptar amb un gran nombre d'assistents fins al punt que va ser necessari demanar que fessin lloc per tal que la companyia pogués fer la seva entrada fins arribar a l'escenari. Un cop allà van seguir oferint diverses mostres de ball que imparteix l'escola.


El públic va quedar i va aplaudir sorprès i satisfet, mentre el grup de ballarins i ballarines sobre l'escenari rebia una placa de reconeixement per part de l'.A.V.V del Port com a agraïment per la seva participació i tasca.



*Pots veure fotos de l'exhibició en -aquest enllaç-
*Pots veure més vídeos de les festes en -aquest enllaç-