CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 d’agost del 2015

Dos motoristes ferits aquesta matinada en un nou accident a l'encreuament entre els carrers Misericòrdia i Smith

S'han produït múltiples accidents en aquest encreuament. Foto: Blog Barri del Port
L'encreuament entre el carrer Smith i Misericòrdia ha tornat a ser escenari d'un accident la matinada d'aquest diumenge en xocar una camioneta i una moto, deixant ferits als dos ocupants d'aquesta.

Els motoristes encara al terra. Foto: Blog Barri del Port

A les 01h de la nit de dissabte a diumenge una camioneta envestia contra una moto fortament, llençant amb força als dos motoristes i la seva moto, aquesta disparada contra els contenidors situats a la cantonada del carrer. Segons sembla, l'accident es va produir pel fet que el conductor de la camioneta va saltar-se el senyal de stop. Aquest resultava il·lès mentre que el vehicle també es veia danyat i el para-xocs despenjat.

Camioneta i para-xocs despenjat. Foto: Blog Barri del Port

La moto va sortir disparada contra els contenidors. Foto: Blog Barri del Port

Fins a l'indret van arribar en poc temps dos vehicles de la Guàrdia Urbana per tallar el trànsit i prendre declaració dels fets, i fotografies per tramitar la denúncia i atestat. També una grua que va endur-se la moto i dues ambulàncies dels Serveis d'Emergències Mèdiques que van haver d'atendre la parella, tots dos ferits, el noi el més perjudicat va haver de ser introduït pel personal mèdic amb llitera després de col·locar-li collaret i immobilitzar-lo. Tots dos van ser traslladats a l'hospital Joan XXIII.

Personal del SEM atenent als ferits. Foto: Blog Barri del Port
Dues ambulàncies i dos vehicles policials s'hi van personar. Foto: Blog Barri del Port

No és el primer ni el segon cop que aquest encreuament és escenari d'un accident al Barri del Port (veure), i un cop més va despertar gran expectació del veïnat.