CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2015

Denunciat un jove per conduir sense carnet de conduir, a alta velocitat i en contra direcció al Barri del Port

Imatge d'arxiu d'un dispositiu policial al barri. Foto: Blog Barri del Port
La Guàrdia Urbana va obrir ahir diligències judicials contra un conductor que circulava a alta velocitat sense tenir el permís de conduir, segons informa el Diari de Tarragona. Sobre la una de la matinada, una patrulla es trobava en la confluència dels carrers Orosi amb Apodaca del Barri del Port i en contra direcció s'apropava un Opel Corsa a alta velocitat, arribant a circular per enmig dels dos carrils, fet pel qual se li va denunciar per via administrativa, indica el rotatiu.

La patrulla va fer senyals lluminosos i acústiques al conductor perquè es parés, però no va disminuir la velocitat a pesar que el semàfor estava en vermell. Finalment va parar quan un camió procedent de la plaça Prim va envair el seu carril.

Segons el Diari de Tarragona, el conductor va dir que havia aconseguit un permís de conduir del Marroc pagant 400 euros. No obstant això, no ho va arribar a mostrar. Respecte el vehicle, va manifestar que era d'un amic, sense donar la seva identitat ni el seu domicili.

Com el sospitós –un marroquí de 18 anys i amb domicili a Vila-seca– té domicili conegut, no se li va detenir però se li van obrir diligències per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el carnet.