CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de novembre del 2015

Una quinzena de joves animats a formar una batucada al Barri del Port (vídeo)

Tres dels integrans de la nova banda d'instruments al barri. Foto: Blog Barri del Port

Una quinzena de membres de la Cucafera s'han animat també a formar una batucada al Barri del Port aprofitant els instruments de l'antiga banda de diables de l'Associació de Veïns del Port.

Aquest dissabte a la tarda set d'ells van ocupar el magatzem festiu de la colla al carrer Sant Miquel,19 i van començar a tocar timbals, bombos, panderetes, maraques, esquellots, etc. entre altres. La persona que s'anava a encarregar d'ensenyar-los finalment va al·legar motius familiars per no poder-ho fer. Tot i així no es van aturar i van seguir animats endavant ja que alguns d'ells ja tenen alguna noció.

Un instant del primer assaig. Foto: Blog Barri del Port

L'objectiu és aprendre alguns ritmes coordinats per tal d'acompanyar futurament a alguns dels seus elements festius, sobretot els gegants manotes, fins i tot no descarten fer una banda infantil. Confien en aconseguir-ho o almenys intentar-ho i a la vegada passar-ho bé. I es que molts dels nous joves que recentment s'han unit a la colla estan animats no tan sols a l'organització d'actes pels 25 anys de la Cucafera sinó també a fer altres coses paral·leles amb el barri i l'A.V.V del Port, i aquesta és una d'elles.