BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

10 de desembre de 2015

Una manifestació exigirà aquest dissabte les millores pendents a l'Estació de trens

S'ha convocat una manifestació per exigir les millores pendents a l’estació de Tarragona per aquest proper dissabte a les 11h. La iniciativa està liderada per l’Associació per la Promoció del Transport Públic, la Plataforma per la Defensa del Ferrocarril Públic i de Qualitat i la Plataforma Tren digne de les Terres de l’Ebre. L’objectiu de la protesta és denunciar les mancances i exigir millores en els serveis i infraestructures ferroviàries. 

Recordem que aquesta segona fase que hi ha pendent inclou obres per acabar amb les barreres arquitectòniques i una reordenació de la zona de les andanes, entre d’altres. Des de diferents capçaleres de les línies ferroviàries de les comarques de Tarragona, com Tortosa, Móra la Nova, L’Arboç, Sant Vicenç de Calders o Reus, els manifestants aniran acudint a l’estació de Tarragona. A les 11h començarà l’acte de protesta a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :