BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

14 de gener de 2016

ERC reclama i exigeix que es reactivi el projecte pendent del pas soterrat per a vehicles a la Plaça dels Carros


ERC exigeix que es reactivi el projecte de pas soterrat per a vehicles a la plaça dels Carros.

El seu portaveu, Pau Ricomà, ha reclamat que ADIF i per tant l’Estat compleixin amb els projectes que s’han de fer i tirin endavant aquesta via de comunicació entre la ciutat i la zona portuària. Els republicans ho portaran al proper plenari municipal, el dilluns 25 de gener, en forma de moció.

Recorden que l’actuació es va plantejar en dues fases diferenciades però sostenen que tres anys després d’obrir el pas per a vianants la segona de les intervencions planificades ha quedat en l’oblit, no està ni en projecte de licitació.

Segons Ricomà el pas sotarrat pels cotxes és un clar exemple de la “connectivitat amb el mar i alliberaria la congestió actual que es genera al Barri del Port, ja que els vehicles han d’agafar tot el carrer Reial per poder creuar pel pont del Serrallo”. D'aquesta manera els dos barris han assumit més trànsit rodat, de manera que creix la inseguretat viària. Diu Ricomà que el pas soterrat per a vehicles és determinant per obrir la ciutat al mar.