BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

8 de gener de 2016

Vídeo: Gran èxit dels Patges Reials al Barri del Port i Parc de Nadal 2015/16

Els patges reials al magatzem del Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Emmarcat en la programació de Nadal 2015 del Barri del Port, aquest dissabte 2 i dilluns 4 de gener els Patges Reials visitaven el magatzem social del c.Sant Miquel,19 d'igual mode que ja va fer-ho el Pare Noël els dies 21 i 22 de desembre.

Nano Mirador i Patge Reial del Barri del Port visitant
el Parc de Nadal. Foto: Blog Barri del Port

En aquesta ocasió els patges també s'hi van desplaçar a voltar per la zona i al Parc de Nadal on el dia 2 el patge de Gaspar junt al patge Nano Mirador (d'El Mirador TGN') van voltar pel Parc fent-se fotos amb un bon grapat de nens i nenes.

Els patges reials del Barri del Port acompanyant la Cucafereta
l'últim dia del Parc de Nadal. Foto: Blog Barri del Port

D'altra banda els patges de Melcior i Baltasar van acompanyar la Cucafereta en el seu últim dia al Parc de Nadal on els nens i nenes també s'hi van poder fotografiar. Finalment van dur a terme una cercavila final molt especial.

Pots veure les fotos dels Patges Reials (aquí). El vídeo a continuació:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :