CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de març del 2016

Detingut a la Plaça dels Carros un conductor per anar begut i per portar a sobre del cotxe una escala mal lligada

Plaça dels Carros
La Guàrdia Urbana ha obert diligències penals contra el conductor d'un turisme que circulava pel Barri del Port sota la influència de begudes alcohòliques, informa el Diari de Tarragona.

Els fets van ocórrer poc després de la una de la matinada del passat diumenge. Una patrulla passava pel carrer Unió i va veure que en sentit contrari circulava un vehicle amb una escala en el capó i amb una trajectòria erràtica. En un semàfor el Opel Corsa es va posar davant del vehicle policial, envaint el carril contrari, encara que seguidament va corregir la trajectòria. Mentre, l'escala es movia contínua i perillosament donat que segurament estava mal lligada, segons el rotatiu.

Els agents van veure que el conductor possiblement estava sota la influència de begudes alcohòliques, perquè li costava mantenir el volant. Davant això, van donar mitja volta i li van seguir amb les llums d'emergència posades. El conductor no va parar fins que la patrulla se li va posar davant del Opel Corsa, a la Plaça dels Carros. El Diari afegeix que l'home va donar una taxa de 0,67, dues vegades i mitja per sobre del límit, i que el conductor és un ciutadà d'origen peruà de 46 anys al qual se li acusa d'un delicte contra la seguretat vial.