BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

3 de maig de 2016

Vídeo: La Cucafereta acompanya als gegants manotes Mariner i Petra en la segona actuació a l'Amfiteatre

Cucafereta i Gegants Manotes del Port. Foto: Gegants del Port

Si el passat dissabte 23 d'abril els Gegants del Port van tenir el privilegi d'actuar a l'Amfiteatre Romà de Tarragona (veure), aquest passat diumenge va tenir l'honor de fer-ho la Cucafereta.

A més dels Gegantons manotes del Port, Mariner i Petra, i la capgrossa de la Sargidora, que van repetir, la Cucafera petita va substituir als Gegants del Port Neptú i Afrodita que a causa del vent no van acudir a aquesta segona actuació que tenien contractada. La Cucafereta va actuar de forma especial concretament als jardins exteriors tot i que també va accedir-hi al recinte, en el marc d'un esdeveniment privat per a creueristes. El dia anterior va participar en l'enregistrament del videoclip de Roba Estesa a la Part Alta (veure).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :