BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

30 de juny de 2016

Incendi i inundació a un pati de veïns del carrer Jaume I al Barri del Port

Imatge dels efectius al carrer Jaume I. Foto: TarragonaDiari
Incendi aquest dijous a la tarda al número 31 del carrer Jaume I del Barri del Port de Tarragona. Segons informa Tarragona Diari, quatre dotacions de Bombers s'hi han desplaçat després de rebre l'avís poc més tard de les quatre, així com dues del SEM i dues patrulles de la Guàrdia Urbana i una dels Mossos d'Esquadra. 

En l'incendi hi ha cremat una rentadora i uns mobles del pati de llums i malgrat no ha calgut desallotjar ningú, l'incident ha despertat l'interès dels veïns. Al lloc de l'incendi no hi havia ningú quan això ha succeït, però s'ha rebentat una canonada d'aigua que ha provocat la seva inundació. Tot plegat s'ha pogut resoldre passada una mitja hora de l'arribada de les primeres dotacions.