BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

13 de setembre de 2016

L'Escola de Ball Nou Ritme escollirà al Rei Carnestoltes 2017 entre tres candidats veterans

El proper dissabte 1 d'octubre la cafeteria 'L'Oficina' de Vilaseca acollirà a les 22h una gala especial on l'Escola de Ball Nou Ritme, ubicada al c.Reial,54 del Barri del Port, escollirà al Rei Carnestoltes 2017.

Després de guanyar diversos anys i representar el sèquit del Rei Carnestoltes, com també a l'última edició, el director del centre, Marc Pedraza, cedirà enguany la corona a un altre ballarí de l'escola. Els tres candidats són veterans de la comparsa: Agustí Mallol, Rafael Franco i Agustí Pouguet.

La gala comptarà amb un sopar i un concurs de Playbacks a l'estil 'Tu cara me suena', on el guanyador tindrà costejat el 50% del vestit de la comparsa al carnaval vinent. L'esdeveniment està obert a tots els públics.