BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

25 d’octubre de 2016

L'A.V.V del Port obre parada de venda de castanyes 2016 per a la Cucafereta des d'aquest dimecres

Parada de la Cucafera l'any passat. Foto: Cucafera Tarragona
Des d'aquest dimecres 26 d'octubre, la cantonada entre Prat de la Riba i Ramón y Cajal tornarà a comptar com l'any passat amb parada de venda de castanyes per part de l'Associació de Veïns del Port.

Després del gran èxit l'any passat amb la parada dedicada a recaptar fons pels 25 anys de la Cucafera, i amb Cucafereta inclosa, enguany la venda tindrà com a objectiu la Cucafera Petita que farà 15 anys.

L'A.V.V del Port vol repetir la dinàmica de l'aniversari de la gran i considera necessari restaurar la versió infantil de la Cucafera. Aquest cop, l'entitat veïnal sí haurà de costejar la reparació donat que és de la seva propietat. Per aquest motiu, i donades les bones crítiques i satisfacció dels clients l'any passat a la parada, s'anima a la ciutat a tornar-hi i a col·laborar amb la causa.

Segurament es repetiran alguns al·licients com l'animació a la parada, photocall i sorteig del puzzle de la Cucafera.