BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

15 de novembre de 2016

Detingut per robatori amb força a contenidors de Roba Amiga del Barri del Port

Imatge d'arxiu de persona
extraient roba d'un contenidor
El passat dilluns 14, a les 17.30h una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava tasques de vigilància pel carrer Manuel de Falla, a la Part Baixa, va observar com una persona portava 5 bosses de roba justament al costat d’un dels contenidors de Roba Amiga del Barri del Port i van procedir a identificar-lo i a esbrinar la precedència de les bosses. 

Donat que no podia donar resposta sobre la precedència de la roba, els agents el van escorcollar i van trobar una sèrie de claus que posteriorment es va comprovar que obrien el cadenat del contenidor. Els agents de la Guàrdia Urbana van preguntar al detingut d’on provenien les claus i la resposta va ser que li havia donat una altra persona, però desconeixia el seu nom. Posteriorment va declarar als agents que efectivament havia sostret la roba del contenidor, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :