BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

6 de novembre de 2016

El Departament de Neteja es compromet a instal·lar més papereres i netejar sota els contenidors al Barri del Port

El cap del Departmanet de Neteja de l'Ajuntament de Tarragona, Eugeni Bosch, va visitar l'A.V.V del Port el passat dimecres en el marc de la Setmana Cultural 2016 amb una xerrada sobre el reciclatge, la recollida selectiva i la neteja viaria al barri. El tècnic municipal va anunciar un compromís amb el veïnat mitjançant el qual a partir de la propera setmana es netejarà sota els contenidors i s'instal·laran més papereres.

Bosch va iniciar la seva intervenció explicant que per tenir neta la ciutat no hi ha prou amb la tasca del consistori sinó amb l'actitud i responsabilitat dels ciutadans i veïns. La xerrada va servir per recordar els horaris en que es pot llençar les escombraries i quin contenidor correspon a cadascuna segons la tipòlogia. També per donar a conèixer el telèfon verd on notificar incidències o per demanar recollir mobles i voluminosos que mai s'han de deixar a la via pública.

La neteja del Barri del Port

Finalment en el terreny de la neteja pública es va informar que al Barri del Port hi ha diàriament un escombraire manual per a tot el barri, un cop per setmana un maquina escombradora amb peons que alterna amb una escombradora dual amb dos peons que tiren aigua i una furgoneta per fer voreres també setmanalment. D'altra banda, quinzenalment un regador amb cisterna i 3 dies a la setmana un netejador mecànic de voreres, Durant sis dies a la setmana (de dilluns a dissabte) una escombradora per repassar per les tardes, mentre que els diumenges la neteja es centra en el carrer Reial, Apodaca, Plaça dels Infants i Plaça dels Carros, com a vies principals.

Pel que fa a la neteja de contenidors, el veïnat fa temps que es queixa que no es fa per sota on s'acumula brossa, motiu pel qual l'empresa s'ha compromès a fer-ho tot i no entrar en el contracte. També a incrementar amb 10 o 12 papereres més, fent una passejada pel barri i assenyalant en quins punts en farien falta.

*Podeu veure la xerrada en vídeo (aquí)

1 comentari:

  1. Soy vecina del barrio desde hace 20años. Se pasó de dos personas limpiando manualmente a una. No olviden que el barrio del puerto es un barrio de residentes no oficinas ni establecimientos con lo cual se genera más residuos que en otras partes de la ciudad. Añado también la escasez de papeleras. Tengo perro y por qué se donde están ubicadas pero me parece pésimo que tengamos que ir buscandolas. Una papelera para una calle es vergonzoso. En verano es humillante el estado de dejadez. Regar las calles cada 15 o más días es deplorable. Mi frase siempre es la misma. ¿Nosotros no pagamos impuestos igual que el resto?. Es una verdadera lástima ver cómo popo a poco nos han ido dejando delado.

    ResponElimina

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :