CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de novembre del 2016

Dos detinguts per una baralla a navallades a la Plaça dels Carros

Vehicle policial en imatge d'arxiu
Dos ciutadans d'origen marroquí es van enredar en una baralla amb navalles per motius econòmics poc abans d'aquesta passada mitjanit a la Plaça dels Carros, segons el Diari de Tarragona. 

El rotatiu informa que una trucada al 112 va alertar a la Guàrdia Urbana de Tarragona i als Mossos d'Esquadra d'una persona amb ferides a la Plaça dels Carros, al Barri del Port, fins on es va desplaçar. la patrulla de Mossos qui va trobar a un dels dos joves amb ferides superficials provocades per un objecte punxant i una ambulància el va traslladar a l'hospital de Santa Tecla. Després de les cures va quedar detingut als calabossos de la comissaria de Campclar, amb antecedents per robatoris contra el patrimoni.

Una altra patrulla de la Policia Autonòmica, indica el Diari, que va localitzar al carrer Fortuny a un altre home ferit, un noi de 16 anys, amb ferida d'arma blanca a l'altura del tòrax i una ambulància del SEM el va traslladar fins a l'hospital Joan XXIII ja de matinada. Un cop operat va ser traslladat a Santa Tecla on ara mateix està ingressat a l'espera de rebre l'alta, custodiat per una patrulla dels Mossos.