BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

11 de gener de 2017

Un tren atropella mortalment a una persona a l'alçada de la Plaça dels Carros

L'accident s'ha produït a les vies del tram Plaça dels Carros
Una persona ha resultat mortalment atropellada aquest matí a les vies del tren en el tram davant de la Plaça dels Carros, informa el Diari Més.

Aquest dimecres prop de les 8h s'ha produït un atropellament mortal a Rodalies a Tarragona, motiu pel qual s'ha interromput la circulació de trens entre Tarragona i Reus. Rodalies afirma que encara no se sap quin tren ha estat el causant de l'atropellament, ja que que ha estat el comboi de la RT1 amb sortida a Tarragona a les 7.50h i arribada a Reus a les 8.06 qui s'ha trobat el cadàver estès a la via, indica el rotatiu. Amb el comboi aturat, l'accident també afecta a la R14 i a la R15, línies en les quals també s'ha interromput la circulació. No es preveu transbordar els passatgers, ja que els combois afectats podran continuar el viatge per vies alternatives.

La persona atropellada era un tarragoní de 56 anys i per ara es desconeix per quin motiu estava a les vies del tren.