CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de gener del 2017

Una mestra d'anglès de l'Escola Oficial d'Idiomes té als alumnes indignats

Exterior de l'Escola Oficial d'Idiomes a la Plaça dels Infants del Barri del Port

Els alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes que cursen el curs intensiu d’anglès, iniciat al setembre i que acaba aquest mes de gener, es mostren indignats, insatisfets i diuen sentir-se estafats, segons publicava aquest dimecres el Diari Més.

En declaracions al rotatiu: "Sentim que estem perdent el temps. La mestra no es prepara les classes, perd informació i passa per alt alguns temaris", explica Abraham Veciana, el delegat de la classe. És per això que els nou alumnes del curs demanen al Departament d’Ensenyament que els hi retornin els diners que han pagat. "Ens sentim estafats i enganyats. La situació és injusta i ens trobem indefensos perquè ningú ens fa cas", lamenta Veciana. De fet la mestra està de baixa des de dilluns, motiu pel qual tampoc s'ha realitzat un exàmen previst. "Ningú ens ha dit res i tampoc ha vingut cap professor substitut,  aquesta situació és insuportable. El curs acaba aquest gener i no hem après res" indica l'alumnat.

Davant d'aquesta situació la directora de la EOI, Yolanda Scott assegura, segons el Diari Més, que s'ha activat el protocol adequat en aquestes situacions. "Es tracta de contrastar la informació que ens ha donat el grup de classe. Però la professora en qüestió ha agafat la baixa i encara no hem pogut posar en marxa la maquinària encara que no hi ha dades objectives que donin suport a la idea d’apartar a la mestra de les classes" defensa la directora. Els alumnes en canvi apunten que "el problema és que la mestra és funcionària i té la plaça fixa. Per això no poden prescindir d’ella"