BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

5 de febrer de 2017

FOTOS: Persecució policial a Torres Jordi amb tres joves detinguts

Imatge captada per un veí de Torres Jordi i cedida al Blog del Barri del Port
al moment de la persecució dels tres joves
Entorn a les 18h de la tarda d'aquest diumenge, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut a tres joves al barri veí, a Torres Jordi, a la Part Baixa de la ciutat.

Imatge captada per un veí de Torres Jordi i cedida al Blog del
Barri del Port on un dels joves tracta d'escapar 

Segons un veí testimoni i autor de les imatges, els tres joves haurien fugit saltant per les obres i barracons que hi ha entre el carrer Torres Jordi amb Vidal i Barraquer, en veure als agents policials, per motius per ara desconeguts. Aquests, han aconseguit detenir a un dels joves primer, i posteriorment als altres dos.

Imatge captada per un veí de Torres Jordi i cedida al Blog del
 Barri del Port al moment d'una de les detencions

Recentment, l'Ajuntament de Tarragona informava que han baixat els fets delictius a Tarragona. Per primer cop, durant l’any 2016, s’han produït menys de 10.000 fets delictius, un objectiu que es van posar des del consistori i que segons l’alcalde de la ciutat, Josep Félix Ballesteros, “era molt difícil d’assumir”. Ballesteros ha explicat que s’ha incrementat l’activitat policial però segueix preocupant l’incivisme.