CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de febrer del 2017

L'AVV del Port renova l'escenari del magatzem festiu per acollir esdeveniments com el Carnaval del proper divendres

Preparatius de carnaval. Foto: Blog Barri del Port

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona s'ha esforçat en les darreres setmanes per renovar, adequar i decorar l'escenari del magatzem festiu de carrer Sant Miquel,19 on el proper divendres 24 de febrer tindrà lloc el Concurs i Festa de Disfresses 2017 del Barri del Port.

D'aquesta manera, s'han netejat les carpes que fan de sostre de l'escenari i s'han reforçat les estructures. Una lona blau marí, color característic del barri, ocupa el rerefons de l'escenari i combina amb dues cortines blaves als accesos laterals de l'escenari on a més s'han col·locat cortines fosques a la part davantera de cada costat de l'escenari deixant amagats dos espais a mode de backstage. Finalment s'ha afegit una nova catifa gris sobre l'escenari que ocupa també les faldilles i s'han col·locat nous focus de llum.

Lona de carnaval a la porta del magatzem que serà properament
repintada. Foto: Blog Barri del Port

Major ús del magatzem obert al veïnat amb diversos actes i funcions 

Per a Carnaval la decoració ha estat específica i s'ha col·locat una lona anunciant l'esdeveniment a la part superior sobre la porta del magatzem, al carrer, que es preveu sigui repintada més endavant. Pel que fa a l'escenari, servirà per acollir altres esdeveniments i fins i tot actuacions i teatre si escau. Per aquesta finalitat més endavant s'hi col·locaran cortines a la part frontal que puguin obrir i tancar les funcions. 

El magatzem, a més de ser endreçat i netejat, comptarà en un futur pròxim amb servei de bany, una carencia actual. Així l'entitat vol donar major ús obert al veïnat en el terreny de l'activitat de la nova comissió de Juventut, Cultura i Festes, com els actes dels dos darrers Nadals i el Carnaval, a més d'altres. A més de ser seu on romanen els Gegants del Port i Cucafera Petita, l'espai acull les peanes de la Germandat del Cristo del Buen Amor que també hi realitza els assajos de timbal per Setmana Santa i recentment s'imparteix el curs de timbal i gralla de l'entitat veïnal.