BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

10 de març de 2017

Alguns carrers del Barri del Port apareixen amb el nom canviat per una actuació de JERC Tarragona

Cartell de canvi de nom al carrer Reial.
Foto: Blog Barri del Port
Encara aquest matí perduraven visibles cartells amb canvi de nomenclatura d'alguns carrers del Barri del Port per una actuació realitzada el passat dia 8 per JERC Tarragona, les Joventuts d'Esquerra Republicana a la ciutat.

Tal com compartien a les seves xarxes socials, es tractava de fer homenatge al moviment a favor dels drets de les dones i de reivindicació per manifestar les desigualtats encara existents. A partir d'aquí van decidir per visible els noms de 8 dones il·lustres vinculades a la nostra ciutat, canviant els noms de vies de caràcter masclista, monàrquic o religiós.

En aquest sentit al barri s'ha pogut observar sota la placa del carrer Reial "Carrer de Montserrat Bertran'' o al carrer Pare Agustí Altisent ''Carrer d'Olga Xirinacs''. Restarà pendent ara si passaran a recollir els papers enganxats d'aquesta actuació, quan ja han passat uns dies.