BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

30 de març de 2017

Dues persones detingudes a la Part Baixa per venda de drogues i una altra per ordre de cerca i captura

Imatge darxiu d'una detenció al barri

Aproximadament a les 19h de la tarda d'ahir dimecres 29 de març van ser detingudes dues persones per un delicte contra la salut pública. Els agents de la Guàrdia Urbana són alertats que en un immoble de la Part Baixa hi ha una afluència important de gent entrant i sortint i sospiten que un individu es dediqui a vendre substàncies estupefaents. Els agents observen que realment és així i localitzen dues bosses d'haixis, detenint el primer individu. Alhora detenen una segona persona, un client que procedia a la compra de productes, donat que portava diners en efectiu a sobre i així ho demostra.

Posteriorment, a les 21h del mateix dia, la Guàrdia urbana deté un home que tenia un ordre de cerca i captura per un motiu d’estafa segons el Jutjat número 3 de Salamanca. Els agents són alertats perquè l’individu està ocasionant molèsties als usuaris i responsables d’un bar de la Part Baixa de la ciutat i en identificar-se veuen que té aquesta ordre.