CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 d’abril del 2017

Les tapes del Barri del Port que podeu degustar amb Tàrraco Tapes 2017

La tapa 2017 de Bar Trèbol
Fins al proper 1 de maig podeu gaudir amb la nova edició de la ruta gastronòmica Tàrraco Tapes 2017 que enguany compta amb dos establiments participants del Barri del Port. Un d'ells repeteix com anys anteriors, el restaurant La Pulcinella Pizzeria i per altra Bar Trèbol, que s'hi suma enguany després de participar en altres ocasions amb Tarragona dTapes i quedar decebut.

La 'Bruscheta Passione' de La Pulcinella

En aquesta edició, La Pulcinella ens ofereix una tapa anomenada 'Bruscheta Passione', una torrada amb gorgonzola i mozzarella, figues, panses i pinyons saltats, i ruca amanida amb mel, oli d’alfàbrega i nous, i unes gotes de vinagre balsàmic de Mòdena. La podreu degustar i votar per ella si us agrada  al c.Pere Martell, 52-54 cantonada amb c.Smith de dilluns a diumenge de 12h a 14h i de 19h a 23h.
La tapa  2017 del Trèbol

La 'Explosió de Foie' del Bar Trèbol

Per la seva part, Bar Trèbol s'estrena en aquesta ruta amb una tapa anomenada 'Explosió de Foie', una mousse de foie d’ànec, xocolata 70%, aroma de trufa i un carquinyoli com a base cruixent. La podreu degustar i votar per ella si us agrada, al c.Comerç, 3, davant l'estació de trens, els dilluns i dimarts de 12h a 16h i de dimecres a diumenge de 12h a 20 h