BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

27 de maig de 2017

Un sense sostre detingut al carrer Sant Magí del Barri del Port per agredir a dos veïns i un cuiner

Els fets van tenir lloc al carrer Nou de Sant Magí 
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dijous a un home acusat d'un delicte lleu de lesions i un altre de danys ja que, presumptament, va agredir a dos vianants i també al cuiner d'un menjador social. 

Sobre tres quarts de dotze del migdia, aquest cos policial va rebre la trucada d'un ciutadà indicant que quan caminava per la Rambla Nova, a l'altura de la Delegació d'Hisenda, una persona li va donar dos cops de puny sense intervenir paraula. La víctima va seguir al sospitós en direcció al carrer Unió on, pel que sembla, va agredir a una altra persona. Va indicar que l'autor semblava un sense sostre. 

Paral·lelament, es va rebre una trucada per denunciar que una persona de les mateixes característiques havia agredit al cuiner del menjador social. Tres patrulles van ser mobilitzades per parlar amb les víctimes i localitzar a l'autor. Aquest va ser localitzat i detingut al carrer Sant Magí del Barri del Port, sense domicili ni documentació personal.