BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

17 de juny de 2017

Amb la forta calor el veïnat del Barri del Port comença a patir les primeres paneroles de l'estiu

Arriba l'estiu, el calor i les paneroles. Diversos veïns del Barri del Port afirmen estar patint ja la presència de les primeres paneroles de l'estiu a la zona, sobretot durant les nits.

Si fa diversos anys el nombre de paneroles al carrer va ser tan elevat que la ciutat va sortir fins i tot a les notícies televisives, en els darrers anys aquesta problemàtica havia millorat amb nous mètodes combatius al clavegueram. Enguany en canvi sembla que torna a haver-hi repunt quan ja fa algunes setmanes diversos veïns penjaven vídeos a les xarxes amb un bon grapat de paneroles a la via públic,a moltes d'elles mortes.

Ara, els presents episodis insòlits de forta calor en ple mes de juny, podria ser la causa que els insectes estiguessin sortint a la superfície. Molts veïns n'han vist als seus portals i fins i tot pugen als habitatges. "Són bastant grans i fastigoses, amb la calor estan sortint, l'any passat no en vaig veure gaires i aquest, no sé si no estan fumigant pero en dos dies ja m'he trobat cinc a l'escala" afirma una veïna. "O la calor les fa sortir o l'arribada de creuers i vaixells les està portant al barri" comenta un altre. I es que un altre de les situacions que es donen és que "amb l'onada de calor que està fent, a la nit patim de tenir finestres obertes i que puguin entrar" assenyalen.

Rates a la zona

D'altra banda, aquesta setmana diversos mitjans publicaven la presència de rates de camp a indrets com les copes de les palmeres de la Plaça dels Infants, haurien denunciat diversos pares i mares que porten als seus fills a jugar al parc infantil amb temor. Per la seva part, la presidenta de l'A.V.V del Port, Rosa Puig, afirma que també hi ha al local adjunt a l'associacií, de titularitat municipal i a la l'edifici abandonat, propietat de Santa Tecla, junt a la placeta on hi ha la parada bus, al carrer rebolledo, cantonada amb Reial.

Cal recordar que davant la presència de plagues com aquestes cal trucar al telèfon verd i gratuït de l'Ajuntament 977 296 222 o contactar amb Ematsa 900 550 555