BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

27 de juny de 2017

Apareix un cos sense vida a les vies del tren a Tarragona

El cos sense vida d'un home ha estat trobat, aquest dimarts a primera hora del matí, a les vies del tren de Tarragona. El cadàver ha estat localitzat a les 6.55h a la zona del Vial Bryan per un conductor d'un tren de mercaderies, el qual ha donat l'avís a Emergències.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat el SEM, Bombers i Mossos d'Esquadra, motiu pel qual el veïnat del Barri del Port ha pogut escoltar sirenes. Els cossos policials han obert una investigació per esclarir els fets. En aquests moments encara no se saben les causes de la mort. 

La circulació de trens en aquest punt continua activa, tot i que a menor velocitat. Possiblement la zona s'hagi de tallar durant el matí per tal de poder fer l'aixecament del cadàver. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :