BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

14 de juliol de 2017

Detingut durant la nit al Barri del Port per desobediència un jove amb antecedents

Instant de la detenció. Foto: Blog Barri del Port
La mitjanit de dijous a divendres s'ha saldat al Barri del Port amb un detingut després de fugir de forma estranya en veure un vehicle policial.

Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, els Mossos d'Esquadra voltaven per la zona i van observar que un jove amb bicicleta actuava de forma sospitosa en veure'ls. Després de seguir-lo, entre carrer Reial i del Mar, el jove va llançar la bici i va entrar a un portal. El jove de nacionalitat espanyola, de 22 anys i veí de Tarragona, va mostrar resistència davant dels agents quan volien escorcollar-lo i emmanillar-lo de forma preventiva.

S'hi van presentar dos vehicles més i, tot i desconèixer si la bicicleta era o no de la seva propietat, no portava altres objectes que poguessin ser robats i que justifiquessin perquè fugia. Els agents van detenir el jove per desobediència i resistència a l'autoritat i ha estat posat en llibertat sense efecte aquest matí. Van poder comprovar, això sí, que tenia antecedents per robatoris, furts i atemptats al patrimoni.