CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de setembre del 2017

L'Escola Oficial d'Idiomes quedarà habilitada l'1O per al veïnat del Barri del Port que vulgui votar al referèndum

L'EOI és de propietat de la Generalitat de Catalunya

Moment social i polític delicat, i cada cop amb més revolta ciutadana al respecte degut a les accions i moviments del Govern Espanyol envers Catalunya per prohibir i impedir que el proper diumenge 1 d'octubre pugui celebrar-se el referèndum per votar democràticament 'SI' o 'NO' a la independència.

A causa de la il·legalitat que l'Estat atribueix a aquest sondeig, no tots els alcaldes i Ajuntaments hi donen suport. És el cas de Ballesteros (PSC) qui a Tarragona s'ha negat a cedir espais municipals per poder votar, motiu pel qual ha rebut més escridassada i xiulets que mai enguany per Santa Tecla.

No obstant això, la Generalitat posarà a disposició de la ciutadania els seus locals i dependències per poder votar. En el cas del Barri del Port, i segons ha pogut saber aquest blog, un d'ells i el més ampli serà l'Escola Oficial d'Idiomes al carrer Smith, davant la Plaça dels Infants, on el veïnat que vulgui exercir el seu dret a vot, independentment de la validesa o no posterior, ho pugui fer lliurement.

Tot i així es desconeix encara quines seran les accions d'últim moment per impedir-ho per part del govern espanyol i si els veïns trobaran obstacles i/o impediments. Recentment s'ha donat a conèixer per exemple que un creuer ha atracat al Port de Tarragona per acollir a centenars d'agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, desplaçats per impedir la celebració de l'1O.