CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de novembre del 2017

El Port de Tarragona s'omple d'activitat aquest cap de setmana

Dins de la XXII Setmana de la Ciència, el Museu del Port de Tarragona clou la seva participació en l’esdeveniment amb l’activitat ‘Vivint el port. Maridatge d’històries portuàries amb vins’, el diumenge 19 de novembre, a les 12 hores. Es vol aproximar la història del Port de Tarragona, mitjançant el vi com a fil conductor, des d’una perspectiva sensorial. El vi de la nostra terra, un dels principals productes d’exportació des dels orígens del port, es maridarà amb històries portuàries. És una activitat gratuïta amb reserva prèvia (museuport@porttarragona.cat  o 977 259 400 ext. 4422), i té el punt de trobada al Museu del Port. 

També durant aquesta setmana el Museu realitza, del 13 al 17 de novembre, l’activitat Vine a veure ocells!, adreçada al cicle superior de primària a l’ESO, que manté una excel·lent acollida per part dels centres escolars.

Activitats musicals al Teatret del Serrallo

Dins del cicle ‘Celebrem la música’, el Teatret del Serrallo organitza aquest cap de setmana dues activitats musicals: concert amb el Trio Transilvania divendres, 17 de novembre, a les 20 h i el concert de Santa Cecília amb AEDOS, diumenge 19 de novembre, a les 19 h. El Trio Transilvania celebra l’aniversari de l’escriptor Dostoievski amb un concert que organitza l’associació del mateix nom de l’escriptor amb la voluntat d’acostar aquesta figura transcendental a la història de la literatura. El concert del grup AEDOS presenta un espectacle musical de setanta minuts on es condensen 400 anys d’història, des del Renaixement fins a les bandes sonores, passant per diversos estils musicals. Ambdues activitats tenen aforament limitat i cal reservar les entrades a través del web participo.cat.

Campionat Ornitològic

El  Refugi 1 acull el 34è Campionat Ornitològic, una activitat de llarga tradició expositiva al Moll de Costa. L’entrada és lliure i es pot visitar el 17 de novembre, de 17 a 20 h; el 18 de novembre, de 10 a13 h i de 17 a 20 h, i el 19 de novembre, de 10 a 13 h.

Exposició de les fotografies del concurs ‘Compartint la mar’

Al vestíbul del Museu del Port es poden veure les fotografies del concurs d’Instagram Museu del Port que es va convocar aquest estiu amb el títol “Compartint la mar amb… #navegantpelport2017” en horari habitual del recinte: de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. I també es pot visitar el projecte expositiu “Mitologia i natura. L’ànima de la fusta”, d’Evelí Adam, que s’ubica al Tinglado 1: una mostra d’arrels i soques que es converteixen en imatges fantàstiques, i que pot ser visitada pel públic escolar amb una reserva prèvia (exposicions@porttarragona.cat  o 977 259 400 ext. 4302).