CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de novembre del 2017

Els carrers Nou de Santa Tecla i Nou de Sant Magí del Barri del Port renovaran el clavegueram a inici del 2018

Carrer Nou de Santa Tecla del Barri del Port

Els carrers Nou de Sant Magí i Nou de Santa Tecla, del Barri del Port, junt als carrers Sevilla, Soler, Monestir de Poblet, Florenci Vives, Escipions, Antoni Agustí, Alfred Opisso i el passatge Forns, renovaran el seu clavegueram a un tram del carrer o la totalitat del mateix. 

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) ha començat avui a executar les obres al carrer Sevilla i Passatge Forns, i està previst que finalitzin la primera setmana de desembre. Pel que fa als carrers Nou de Santa Tecla i Sant Magí, a la Part Baixa, començaran després de les festes de Nadal i amb una durada d'unes sis setmanes en que el carrer o tram intervingut quedarà tallat.

Ematsa inspecciona periòdicament la xarxa del clavegueram de la ciutat de Tarragona mitjançant càmeres de circuit tancat de televisió. Durant una de les inspeccions realitzades es va constatar que els col·lectors d’aquests carrers de la ciutat presentaven deficiències. Les obres, amb cost total de poc més de 572 mil euros, consistiran en la substitució dels col·lectors de clavegueram que recullen les aigües residuals i pluvials així com la renovació dels pous de registre i els embornals existents a cada tram.