CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de febrer del 2018

'Botiga Roba Amiga' del carrer Apodaca vendrà disfresses de segona mà amb la campanya 'Carnaval 3R's'

Establiment Roba Amiga a c.Apodaca. Foto: Blog Barri del Port
Fins el proper 14 de febrer la campanya Carnaval 3R’s anima a la ciutadania a reciclar les disfresses en desús a través dels contenidors de Roba Amiga. En aquest sentit s’han ubicat contenidors extres per a la recollida de disfresses al Mercat Central de Tarragona i en tots els equipaments de la Xarxa de Centres Cívics.

La campanya, impulsada per la cooperativa Combinats persegueix tres objectius: promoure el consum responsable, generar llocs de feina a través de reciclatge de roba i facilitar l’accés a les disfresses.

Maria Jurado de la Fundació Formació i Treball ha valorat molt positivament la iniciativa posant de relleu el sentit social d’aquesta campanya que vol generar consciencia al voltant del consum i potenciar el model d’economia circular de Roba Amiga que, a més, genera inserció sociolaboral. 

Les disfresses recollides s’incorporaran al procés de selecció i reciclatge de Roba Amiga i aquelles que estiguin en millor estat es posaran a la venta a la xarxa de  botigues “Botiga Amiga”. A Tarragona esta situada al carrer Apodaca número 12 del Barri del Port.

En la iniciativa participen Fundació Formació i Treball, Roba Amiga Cooperatva, Indústria de la Goma, Mercat Central de Tarragona, Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i Combinats SCCL