CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de febrer del 2018

Nou Ritme, comparsa del Barri del Port, guanya el Carnaval 2018 de Tarragona amb la temàtica de Skadi


La comparsa de l'Escola de Ball Nou Ritme, ubicada al Barri del Port, torna a guanyar el Carnaval de Tarragona aquest 2018 i per 4a vegada amb la seva temàtica 'Deesa de l'Hivern' amb Skadi.

D'aquesta manera Nou Ritme alterna en els darrers anys regnat i victòria, i al proper Carnaval 2019 tornarà a portar el sèquit del Rei Carnestoltes després de fer-ho al passat 2016 amb Rafael Franco, i anteriorment amb Marc Pedraza, el seu director.

A més, enguany la comparsa ha comptat amb la col-laboració de l'Associació de Veïns del Barri del Port qui li ha cedit espai al magatzem festiu durant alguns caps de setmana per tal que els seus membres poguessin confeccionar l'estructura de la seva Disfressa d'Or formada per diverses banyes nevades, un gran drac i un destacat llop, inspirats en el videojoc sobre la deesa Skadi i amb que van obtenir la 3a posició el passat dijous.

La comparsa es prendrà ara un temps de descans tot i que no tardarà en tornar a posar-se en marxa i treballar amb Cromàtic Fusion, qui en 2a posició portarà el sèquit de la Reïna Concubina.