CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de març del 2018

Detingut després de robar a una trentena de vehicles de la Part Baixa de matinada

Una trentena de vehicles afectats
La Guàrdia Urbana ha detingut la matinada de dilluns un home de 42 anys com presumpte autor de diversos robatoris amb força a l'interior de vehicles.

Els fets van passar al voltant de les 4h de la matinada de dilluns quan la trucada d'un veí de la zona de la Tabacalera alertava que un individu trencada el vidre a un vehicle i n'agafava objectes de l'interior. Els agents que es trobaven de servei havien observat unes hores abans per la zona un conegut reincident, per la qual cosa, i en coincidir amb la descripció facilitada pel testimoni, van iniciar la cerca per la zona trobant una trentena de vehicles afectats.

El presumpte autor dels fets va ser localitzat a la plaça del Carros trencant una finestra d'un altre vehicle, i despres d'una persecució a peu pels carrers propers, finalment l’individu és detingut a la cruïlla dels carrers Smith i Nou de Sta. Tecla, del Barri del Port.

La persona detinguda reconeix els robatoris durant la nit i portava a sobre alguns dels objectes sostrets. Acompanyat al seu domicili s'hi localitzen més, i és traslladat primer a l'hospital de Sta. Tecla per ser assistit segons la legalitat vigent i traslladat després a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per a la seva custòdia.

Els vehicles afectats estaven ubicats a la plaça dels Carros, al carrer Josep Maria Malató i al carrer Manuel de Falla. Aquelles persones que s'hagin vist afectades per aquests fets poden adreçar-se a la comissaria més propera per presentar denúncia i poder recuperar els objectes sostrets. La Guàrdia Urbana vol destacar que l'alerta i la participació ciutadana ha resultat molt important per a la resolució dels fets.