CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de març del 2018

Una altra trentena de vehicles de la Part Baixa apareixen amb les finestres trencades

Un dels vehicles afectats. Foto: Diari de Tarragona
Onada de robatoris a vehicles aquesta setmana a la Part Baixa. Dimarts es coneixia la detenció d'un home de 42 anys enxampat robant a vehicles per la zona de la Tabacalera amb un total de 35 vehicles (veure).

La matinada de divendres la Guàrdia Urbana localitzava novament l'individu en acció al carrer Apodaca i aquest dissabte al matí es localitzaven altres quatre vehicles afectats al Serrallo i un més al carrer Smith (veure). Segons indica ara el Diari de Tarragona, finalment van ser 31 vehicles els afectats durant la matinada de dissabte en rebre's trucada dels propietaris afectats, als carrers Xavier Montsalvatge i Manuel de Falla, dels que s'hauria robat a 22 d'ells.

El veïnat mostra la seva preocupació pels episodis i a la vegada indignació pel fet que en haver-se detingut l'autor, aquest pugui reincidir continuadament de forma impune. En aquest sentit s'alimenta el desànim i la senació d'inseguretat pels problemes i l'incivisme que afecten al barri. Cal recordar que el dia 5 d'abril l'Associació de Veïns del Port té convocada una reunió veïnal per reclamar 'Un barri digne' (veure).