CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de maig del 2018

L'equip de Govern es reuneix amb l'A.V.V del Port


Aquest dimarts l'Associació de Veïns del Port va rebre la visita dels regidors Josep Maria Milà i Ana Santos, que també és veïna del barri, en representació de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona i excusant l'absència de Begoña Floria, portaveu municipal, a qui també s'esperava.


La cita es produeix després que l'entitat organitzés fa algunes setmanes una trobada veïnal conjunta i oberta amb els grups polítics a la que tan sols van assistir els de l'oposició, fet que van criticar els assistents que esperaven la presència de l'alcalde o algun dels seus regidors.

Amb aquesta darrera reunió l'entitat veïnal ha pogut traslladar els seus reclams #PerUnBarriDigne a tots els partits excepte el PP que no s'hi ha pronunciat/interessat per ara.

Amb previsió que l'oposició presenti al proper plenari una moció conjunta defensant els interessos del barri i actuacions urgents, tant Santos com Milà van mostrar durant la trobada comprensió per la necessitat d'apostar econòmicament pel barri per tal de reactivar-lo i resoldre els seus problemes. En aquest sentit van indicar que hi ha previst un estudi urbanístic i de seguretat sobre l'estat del barri per part de la URV a partir del qual s'actuarà i es destinaran inversions l'any vinent. També s'està estudiant un canvi de circulació que deixaria el carrer del Mar i Reial en un únic sentit, un d'anada i l'altre de tornada, i ampliació de voreres, van comentar.

A la trobada també van estar-hi presents els caps de la Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra de Tarragona amb qui es van tractar els problemes d'incivisme i inseguretat, així com el funcionament de les càmeres i el seguiment que se'n fa sobre activitats il·legals o sospitoses del barri, etc.