CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de maig del 2018

S'ensorra part del primer pis d'un edifici al carrer Reial

Un instant de la intervenció. Foto: Diari Més

El terra de la primera planta de l'edifici del número 13 del carrer Reial s'ha ensorrat parcialment entorn a les 16h d'aquest dimecres mentre uns operaris del local dels baixos treballaven substituïnt les bigues de fusta per unes de formigó, informa el Diari Més.

En un moment donat, el terra de dues habitacions haurien cedit, obrint-se un forat per on ha caigut un armari mentre dues persones estaven dins de l'habitatge, mare i filla, que han estat rescatades pels bombers sense ferides.

L'edifici afectat compta amb una planta baixa i dos plantes superiors, i es troba al costat d'un altre que va ser desallotjat fa dos anys en declarar-se l'estat de ruïna i de fet durant aquest temps tenia tancat l'accés de la vorera per seguretat dels vianants fins a recentment en que va ser reobert, sobtant al veïnat donat que aparentment no s'havia fet cap intervenció (veure).

Els Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets amb una dotació i també s'han personat diverses patrulles de la Guàrdia Urbana. Els Serveis d'Arquitectura de l'Ajuntament han acudit a l'habitatge per valorar els danys. De moment, els Serveis Socials han atès a les dones, que s'allotjaran en un hotel de la ciutat i podran tornar en dos dies a l'habitatge.